Bali calling!

Etter en knirkefri flytur fra Oslo, via Frankfurt og Singapore, har vi nå tilbrakt noen dager her på Bali. Hotellet vi flotter oss på nå i starten er veldig fint, rent, har basseng og god frokost. Været er varmt og klamt, så det var litt overgang fra høsten i Norge. Så langt har vi testet stranda, bassenglivet og vært på en dagstur mot Ubud og vulkanen Kintamani. Sent i går kveld opplevde vi jordskjelv! Vi hadde lagt oss, men spratt fort opp da det rista i senga og skrangla i flasker. Var ikke like lett å sovne etterpå, men det ble bare med den ene skjelvingen.

Kuta er turister, flere turister og bare turister (oss selv inkludert). Flesteparten kommer fra “down under”, og det ser ut til å være obligatorisk med en Bali-tattis blant denne gjengen. Kuta er nok krokodillejegernes svar på Ayia Napa….

I morgen blir det vel kanskje en ny dag på stranda, se om man har noen sjans til å komme seg opp på et surfebrett. Søndag kommer resten av Carstensz-gjengen, og det blir artig å treffe dem igjen. Nærmer seg skikkelig tur, og det skal bli digg å komme seg bort fra “hello, massaas, søl, good plice, thank you.”

Forresten, maten er superdigg!!

Vi koser oss glugg på tur, så får dere hjemme ha ei super helg med cupfinale og det som hører til…

20111105-125744.jpg