Cebu City – storbylivets gleder, luxury edition!

Som tidligere skrevet hadde vi i dag planer om å ta ferge til Camiguin. Billettene kjøpte vi for et par dager siden, og pliktoppfyllende som vi er møtte vi opp et par timer før avgang nede på kaia. Vi spaserte lykkelig uvitende mot en av fergene med riktig logo, men ble stoppet halvveis med beskjed om at fergen til Camiguin, nei den var utsatt til i morgen! Ehh, jaha, og det bare sånn helt uten videre? Ja.

Smått overrasket og noget skuffet måtte vi innse at det var svært lite vi kunne gjøre med dette, men vi ble enige om å sette dette på “sjarm-kontoen” for eksotiske reiser. På samme kontoen står vel sikkert for mange allerede oppvask på hytta, bållukt i klærne og solbrent påskenese. Vi fant fort ut, etter å ha sprettet noe av fergerasjonen, at ettersom vi nå var stuck i Cebu en ekstra dag var det tid for å finne et hotell med basseng og varmt vann i dusjen. Det siste hotellet vi passerte vei mot kaia var Radisson Blu, så for å gjøre den korte historien litt lengre: Fy farken som vi koser oss her!!! Selvfølgelig har vi steppa opp overnattingsbudsjettet noen grove hakk siden de siste dager, men jøjje meg… Etter å ha fnist oss gjennom alle fasilitetene på rommet (42″ flatskjerm, Nespresso-maskin, gigabad med alle mulige kremer og gudvethva) var det tid for den inkluderte “evening cocktail and buffet”. Vi fortsatte og fnise som fjortiser da vi nøt sushi, vårruller, oster, kaker osv osv, og den selvbetjente baren fristet med alt fra tequilla til god fransk rødvin. Kan ikke legge skjul på at dette var digg!

Etter mat og flere runder i baren var det på tide å ikle seg badeshorts og morgenkåper for så å ta heisen ned til velværeavdelingen. Her ble det svømt, boblet og dampbadstuet før det var på tide å gi seg. Satser på å benytte oss av alle fasiliteter i morgen, og at det er muligheter for en sen utsjekk :-). Det vi har opplevd så langt lover godt for frokost…

20111210-002932.jpg