Filippinene!

For noen dager siden ankom vi Manilla, og det ble som forventet et veldig hyggelig gjensyn med Stine og Stig! Vi brukte en dag i hovedstaden før vi var veldig klar for å komme oss derfra. Bråkete storby fristet ikke! Det beste vi oppnådde var å stikke innom et reisebyrå for å fikse flybilletter videre til Cebu.

Etter litt raske forhandlinger på flyplassen i Cebu ble vi enig med en taxisjåfør om å kjøre oss til Maya for 2000 peso. Turen tok ca 3 timer, så vi ankom etter mørkets frembrudd og fant omsider et sted å bo for natten. Dagen etter tok vi rutebåt over til Malapascua, ei lita øy uten stress og mas og asfalterte veier. Vi er innlosjert på White Sands Bungalows, drevet av danske Kurt, som er små fine hytter rett ved stranda. Helt greit å våkne til utsikten herfra!

Dagen i dag har dessverre vært ganske regnfull, men det stoppet ikke Stig og meg fra å ta en tur ut med båt for å snorkle litt. Dørstokkmila blir dog en del lengre i dårlig vær, men vi hadde en fin tur rundt øya uansett!

Ettersom været nå ikke er helt på vår side så er vi litt usikker på planen videre, men dersom det ikke er bedre i morgen tar vi nok turen tilbake til Cebu for deretter å komme oss videre sørover til Caminguin.

20111205-175228.jpg