Nærmer seg hjemreise

Ja, nå nærmer det seg jul, og jeg regner med at de fleste stresser med julegaver, julekaker, juleklær, julebrygg og det som verre er. Vi har sluppet unna det meste av dette, og nå gleder vi oss til å komme hjem til snø, julemat og familiehygge!

Som en del har fått med seg så ble Filippinene rammet av en kraftig tyfon for noen dager siden. Vi var da på Camiguin og hadde flotte dager der. Det ble fjelltur til Hibok-Hibok, bading i varme kilder og soling på verdens fineste strand. Vi storkoste oss med andre ord! En kveld vi satt ute og spiste middag merket vi at vinden tiltok og plutselig kom det kraftig regn. Etter kort tid ble alt mørkt og stille, strømmen forsvant på hele øya og vi fikk høre at det var meldt tyfon i klasse 2. Dette sa ikke oss så mye, men det var litt liv i lufta i løpet av natta. I løpet av dagen etter kom strømmen tilbake, og vi ble ganske overrasket da vi så nettavisene skrive om flere hundre døde i tyfonen. Sentrum for de verste ødeleggelsene lå bare et par timer i båt unna… Vi føler med alle som er rammet.

Søndag tok vi hurtigbåt til Bohol hvor vi ble ei natt. Der fikk vi hilst på verdens minste primat, tarsieren. Det var en søt liten krabat på størrelse med ei håndflate.

20111220-173812.jpg

I går ankom vi Cebu og innlosjerte oss igjen på Radisson Blu. Ble en liten tur i treningsrommet (gud, så kjedelig), før vi koste oss med buffet og “unlimited drinks”.

Dagen i dag har gått med til shopping, og i morgen drar Guri Mette og jeg videre til Singapore. Der blir vi ei natt før vi tar siste etappe hjem til Norge og julefeiring på Tynset. Vi gleder oss!